۳۴
۹۲
آقــا

برای همسرم تشخیص کرونا دادن؟

با سلام برای همسرم تشخیص کرونا دادن و داروهایی که میخوره هیدروکسی کلروکین هر 12ساعت -تاوانکس روزی یک عدد و اسلتامیویر هر 12ساعت هستش . قرص اسلتامیویرو که از دیشب ساعت 10خورد ساعت 1:30 با تعریق شدید وضعف شدید از خواب بیدار شد که احتمالا دچار افت قند شده چون با اب قند بهتر شد ، سوالم از شما اینه که میشه اسلتامیویرو روزی یکی بخوره ؟ و اینکه واسه ضعف بدنیش چیکار کنم ؟

1 پـاسـخ

  • با سلام و آرزوي بهبودي براي ايشان
    مصرف زياد مايعات، روحيه خوب پشتيباني و حمايت ساير اعضاي خانواده و اميد مهمترين کمک براي بهبودي ايشان است. فکر کنم اوسلتامي وير ور طبق دستور بخوره بهتره.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (14)(0)
بازدید : 2034 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران