کرونا - وسط سینم درد میکنه با یه تنگیه نفس خفیف؟

سلام آقای دکتر من چند روزیه سرفه میکنم ولی شبا که میخوابم قطع میشه سرفم. البته چند هفته پیش انفولانزا گرفته بودم و سرفه هاش تبدیل به تک سرفه ی حساسیتی شده بود 5،6 روز قطع شد ولی چند روزه تشدید شده دوباره و وسط سینم درد میکنه با یه تنگیه نفس خفیف. اسپری سالبوتامون مصرف میکنم.ایا کروناس؟ برم بیمارستان؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    احتمالا حساسيت راههاي هوايي پس از سرماخوردگي است. اگر شدت سرفها زياد نيست نگران نباشيد در غير اين صورت به نزديکترين درمانگاه يا کلينيک برويد تا براتون گرافي ساده قفسه سينه انجام بشه و براي من بفرستيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 468 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران