۲۱
۷۵
خانــم

ایا سردرد، گلودرد، درد قفسه سینه، از علائم کرونا هست؟

سلام خسته نباشید، خدمت شما دکتر عزیز. من حدود چند هفته است احساس لرز در شانه ها دارم، گلودرد، درد قفسه سینه، به طوری درد داره که احساس میکنم احساس سنگینی دارم همراه تنگی نفس دارم، وقتی سرفه میکنم خس خس سینه دارم، ممنون میشم جواب سوالمو بدین، موفق باشین

1 پـاسـخ

  • سلام و درود
    سلام مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. اين روزها استرس کرونا واقعا دردسر سازه، نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 491 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران