دلیل سردرد های متوالی و روزانه به همراه حالت تهوع همیشگی از یکی دو سال قبل و ادامه دار تا کنون چه می تواند باشد؟

با عرض سلام و خسته نباشید.
من یک سال است که با همسرم ازدواج کرده ام. او 20 سالش است. در این یک سال حتی یک روز نبوده است که ایشان با سر درد و حالت تهوع همراه نباشد. یک بار به خاطر حالت تهوع ایشان را به اورژانس بردم که دکتر یک آمپول را برایش تجویز نمود. فقط چند ثانیه بعد از آمپول دچار یک حالت بی قراری شدید شد. دو ساعت طول کشید تا از آن حالت خارج شود. از آن روز به بعد از ترس تکرار دوباره این حالت اجازه نداد که به پزشک مراجعه کنیم. او در ناحیه سر احساس منگی می کند. و گاهی اوقات دچار نبض شدید در قسمتی از سر می شود. همچنین سرش بعضی وقت ها به طور ناخودآگاه به طرفین متحرک می شود ( لغزش دارد). چشم راستش پلک می زند. او به طور ناگهانی از حال خوب به حال بد منتقل می شود. خیلی زود عصبانی میشود. و از تداعی آنی مسائل پیش آمده در گذشته به طور شدید نارحت و عصبانی می شود.
لطفا به بنده بفرمایید چیزی هست که باید بدانیم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در کرج