۵۰
۶۰
آقــا

کم بودن هوشیاری پس از کرونا ؟

سلام ،قبلش کاملا سالم بود ولی معلوم شده کمی کم کاری کلیه داشته کرونا گرفت مادر من 43 روز هست در ای سی یو هست ، اول هوشیاریش روی 3 بود ولی بعد از 25 روز اومد روی 6 و 7 و الان تا حدود 10 اومده قدرت تکلم داره اما صداش بالا نمیومد،
قدرت حرکت هم در دست و پا اصلا ندارند میگن احتمال زیاد گیلن باره است چند روز پیش عمل تراک انجام داد به دستگاه وصل است و دیروز دستگاه رو ازش جدا کردن اما نفس کم آورده و به قلبش فشار اومده الان دوباره داره مثله بیست روز اخیر یعنی همون هوشیاری حدود 10 میشه ، اطلاعات تکمیلی مادرمو حدود 50 سالشه و...میشه راهنمایی کنید چیکار کنیم ؟

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران