۳۵
۷۴
خانــم

آنفلوانزا یا کرونا؟

با سلام و وقت بخیر ... آقای دکتر من چهار روز پیش بدون هیچ علائمی از سرماخوردگی و ... یه دفعه لرز کردم و حدودا دو روز لرز داشتم که البته با سردرد هم همراه بود... بعد از دو رکز لرزم از بین رفت ولی سرفه های خلطی دارم و سردردم هم کم و بیش پابرجاست ... دکتر رفتم آزیترومایسین داد و خلط آو ر که دارم مصرف میکنم... میخواستم ببینم این علائم میتونه کرونا باشه یا نه ... البته حال خودم خوبه... همه نگرانیم اینه که کرونا باشه و به بقیه منتقل کنم ...

1 پـاسـخ

  • با سلام
    بهتر است در اين شرايط احتياط را راعايت کنيم. شما علايم سرماخوردگي معمولي داريد حتي براي جلوگيري از سرماخوردگي عادي به ديگران هم بايد احتياط کرد. همه بايد خيلي مواظب باشيم. من را در جريان وضعيت خود در صورت تغيير علايم قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (12)(1)
بازدید : 1480 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران