۵۳
۵۶
خانــم

درمان یبوست مزمن با توجه به طبع و مزاج .و اینکه وزوز گوش و پوست خشک و اگزما و میگرن و گاز معده و روده زیاد دارم و ریفلاکس ؟

سلام آقای دکتر .برای یبوست شدید و مزمن که با مواد غذایی حاوی فیبر و راهکارهای مانند این ، خوب نشده چکار باید کرد .من پوست خیلی خشک و اگزما و گاز معده و روده بسیار زیاد و افزایش بزاق در شب و ریفلاکس و وزوز گوش و میگرن هم دارم .ممنون میشم اگه بفرمایید طبع من چیه و برای یبوست چکار باید بکنم .

بازدید : 124 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشک طب سنتي ايراني در تهران