درمان دیابت با طب سنتی؟

سلام من 19سالمه و از 4سالگی دیابت دارم انسولین میزنم میگن طب سنتی خیلی تاثیر داره برای دیابت..جز انسولین کم میکنه یا هفته ایی یکبار میکنه راسته؟؟؟؟؟

2 پـاسـخ

  • سلام
    طب سنتي با توصيه هاي غذايي طبق مزاج شما و تجويز داروهاي گياهي ميتواند به کاهش انسولين شما کمک کند ولي نه در حدي که بخواهيد کاملا درمان شويد و انسولين خود را قطع کنيد
    در ضمن به کاهش عوارض ديابت در شما هم کمک ميکند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام: شما مبتلا به ديابت نوع يک مي باشيد و تنها راه درمان آن تزريق انسولين مي باشد. لطفا براي حفظ سلامتي خودتان، دستورات پزشک معالج خود را دقيق رعايت نمائيد. انشاالله در آينده نزديک، درمانهاي ساده تر در اختيار بيماران قرار بگيرد.
    البته مواردي مثل ورزش ، تغذيه ، سبک زندگي سالم و گياهان دارويي براي بيماري شما مي توانند کمک کننده باشند ولي قطعا هيچکدام نمي توانند جايگزين انسولين باشند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 567 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران