درمان پیسی به کمک طب سنتی؟

سلام میخاستم بدونم در طب سنتی برای درمان پیسی راهکاری وجود داره یا اصلا این بیماری درمان میشه ؟

2 پـاسـخ

  • سلام
    در طب سنتي راهکارهاي کلي براي اين مشگل وجود دارد اما اينکه چقدر به درمان بيماري شما ميتواند کمک کند قابل پيش بيني نيست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام دوست من: پيسي و يا ويتيليگو از بيمارهاي مزمني است که نياز به برنامه طولاني مدت و صبر زياد دارد. البته علت مشخص خاصي نيز براي ايجاد آن ذکر نشده است. البته ارتياط زيادي با سيستم ايمني فرد دارد و استرس مي تواند در مواردي باعث تشديد آن شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 539 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتی در تهران