۱۵
۵۶
خانــم

درمان اگزمای شدید؟

دحتری 15 ساله ام 3 ساله اگزما در ناحیه ران دارم. با طب سوزنی وعرق چهار گیاه کبد وسکنجبین عناب کمی بهتر شده. ولی پوست ناحیه تیره است خارش زیادی دا ره وخیلی هم خشک هست بطوری که فقط بامالیدن مقدار زیادی وازلین اندکی ترم میشه.روغن بنفشه هم تاثیر کمی داشته.مراجعه به پزشکان زیادی داشتم.نتیجه خیلی خوبی نگرفتم. استاد لطفا کمکم کنید.مستاصل موندم.با سپاس

2 پـاسـخ

  • سلام
    اون ناحيه اگزما را بايد بطور مکرر حجامت سوزني بدون اينکه جاي تيغ ها بماند انجام دهيد اين کار باعث ميشود بتدريج هم خارش ناحيه مبتلا و هم سياهي ان بهبود يابد
    اگر تهران تشريف داريد ميتوانيد به مطب مراجعه کنيد
    ميدان رسالت،خيابان هنگام،بالاتر از تقاطع فرجام،پلاك 95، واحد3
    (روزهاي زوج ساعت 17 تا20 )
    🔔77228780
    🔔09125709879

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام: به نظر بنده بايد هم اصلاح تغذيه صورت پذيرد و هم داروهاي موضعي صورت پذيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 507 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران