٤٧
٦٥
خانــم

درمان افراد بلغمی و سودایی در طب سنتی؟

باسلام برای كم كردن بلغم و سودا در بدن چه مواد غذایی باید مصرف كرد آیا حجامت عمومی ضرر داره ؟ من حدود یكساله كه دچار نوسان فشار خون شدم بعضی مواقع 14 روی 9 میشه همچنین پیش دیابت با قند ناشتا 106 كمی هم تاری دید پیدا كردم  بعضی مواقع درد در مفاصل بدنم می پیچه

2 پـاسـخ

  • شما داراي چند بيماري مرتبط با هم هستيد . البته تاري تاري ديد و درد مفاصل ممکن است علل ديگري داشته باشيد .مي توان با توجه به معاينه و وضعيت بدني شما، برنامه غذايي و دارويي خاصي طراحي کرد که به سلامت شما کمک نمايد. البته حجامت عام ممکن است به بهبود بعضي از علايم شما کمک نمايد. لطفا به متخصص طب سنتي مراجعه فرمائيد.موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • پرهيزات غذايي و ورزش ملايم بسيار موثره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 506 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران