۲۱
۵۰
خانــم

عفونت قارچی مزمن واژن؟

بیشترازیک سال هست که عفونت قارچی واژن دارم دائم دکترمیرم وبرام داروهای شیمیایی ضدقارچ تجویزمیکنندباتجویزداروهافقط همون زمانی که استفاده میکنم خوب هستم اماباقطع داروهادوباره برمیگردن واقعاخسته شدم تمامی نکات بهداشتی رورعایت میکنم

2 پـاسـخ

  • علت عود مکرر عفونت قارچي واژن نياز به بررسي دارد. طب ايراني نيز داروها و دستوراتي براي عفونت شما دارد. لطفا به همکاران پزشک متخصص طب ايراني مراجعه فرمائيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • در طب سنتي قارچ واژينال نشانه عدم رعايت بهداشت نيست.به احتمال زياد ترشحات وخلط پشت حلق ويا سينوزيت قديمي داريد که بايد درمان شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 578 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران