ازدواج با تک فرزند

دسته بندی : دسته بندي نشده
 
👈 تک فرزندان اغلب سوگلی های والدین خود هستند. والدین روی آنها سرمایه گذاری عاطفی سنگینی می کنند؛ به همین دلیل انتظارات زیادی از فرزندان خود دارند.  در صورتی که تمایل دارید با فردی که تک فرزند  است، ازدواج کنید باید بدانید که چنین ازدواجی خواه ناخواه #محدودیت هایی را به دنبال می آورد؛ مانند زندگی در شهر محل سکونت والدین همسر، مراقبت از آنها در صورت بیماری، #وابستگی_عاطفی و ...
👈 توجه به این موارد به شما کمک خواهد کرد تا از قبل، بدانید با چه شرایطی رو به رو هستید و چگونه باید با آن کنار بیایید.  بهتر است بعد از پذیرفتن این موارد ازدواج کنید تا بعدا به شریک زندگی تان خرده نگیرید. بپذیرید  و بعد ازدواج کنید. اگر انتظار دارید، فرد مورد نظر خانواده اش را کنار بگذارد و به خواست آنها بی توجه باشد، انتظاری غیرمنصفانه است و چنین چیزی خود می تواند به #بحران_های_زناشویی دامن بزند.
👈 بنابراین در صورتیکه تنها فرزند خانواده  هستید #خواست_والدین، انتظارات خود و شرایطی که در آینده با آنها رو به رو خواهید بود، (مانند ملاقات هفتگی با والدین، نظارت بر درمان، تامین هزینه ها و مخارج آنها و...) را #بدون_پنهان_کاری با طرف مقابل خود در میان بگذارید و واقعیت ها را همانطور که هستند، توضیح دهید.
👈 در صورتی که با فردی ازدواج می کنید که تک فرزند است، سعی کنید برای لحظاتی خود را به جای او بگذارید. به راستی اگر به جای او بودید از طرف مقابل چه انتظاری داشتید؟ چه رفتاری را در طرف مقابل نمی پسندیدید؟ به علاوه برای لحظه ای خود را جای والدین او بگذارید. خودتان را جای او بگذارید؛ اگر شما نیز والد یک تک فرزند باشید از فرزندتان چه انتظاراتی خواهید داشت؟ از همسر فرزندتان چه انتظاراتی دارید.
👈 در مواردی که تک فرزند خانواده بیش از اندازه به والدین خود وابسته است، طوری که بدون صلاح و مشورت آنها هیچ اقدامی نمی کند و توان تصمیم گیری ندارد، در این صورت باید بدانید، شاید ازدواج با چنین فردی با مشکلات زیادی داشته باشد. بدیهی است توجه به این موارد به شما کمک می کند تا بتوانید از دریچه دیگری به موضوع نگاه کنید و بهتر تصمیم بگیرید. در هر ازدواجی مشکلاتی وجود دارد اما توجه و آگاهی از فراز و نشیب های پیش رو کمک می کند در سطح انتظارتمان از زندگی بازنگری کنیم
 
.
 
 
 
زهره واثقی کاندیدای دکتری تخصصی روانشناسی
مولف کتاب ارتباط موثر با کودکان
عضو انجمن مطالعات سالمندی
عضو انجمن روانشناسی سلامت ایران
مشاور و روانشناس خانواده و کودک
پیش از ازدواج،اختلافات زناشوئی،اضطراب و افسردگی،اختلالات یادگیری کودک
برگزار کننده کارگاههای ارتباط موثر با کودک و حل مسئله در تعارضات زناشویی
مشاوره اورژانسی 09125005342
مطب تهرانپارس 77760350
مطب پاسداران 22775567
این مطلب مفید بود؟ (0)(0)
نظرات (1)
9 آذر 1396 - 11:16
بازدید ها: 626
مطالب پیشنهادی

نظرات شما

نظرتون در مورد پست ازدواج با تک فرزند چی هست ؟

  • Captcha
لطفا به نکات زیر توجه نمایید :
نظرات شما بعد از بررسی توسط پزشک و تایید نمایش داده می شود.
لطفا از بکار بردن کلمات غیر اخلاقی و به دور از فرهنگ ایرانی - اسلامی خودداری فرمایید.
  1. نظرات جدید
  2. نظرات قدیمی
  • پرستو : 13 آذر 1396 - 4:32

    با سلام خدمت خانم دکتر من مادر دو تا دختر هستم که برایشان خیلی سرمایه گذاری کردم .دختر بزرگم در ۱۸ سالگی با یکی از اقوامم ازدواج کرد .که پدر نادر و دو خواهر متاهل دارد مادری بسیار جوان و سرحال دارد دامادم چند سال عاشق دخترم بود و انقدر محبت کرد تا دخترم هم عاشقش شد ولی بعد مرگ مدرش مادرش شروع به مخالفت کرد .که بلاخره دامادم مادرش را راضی کرد وقتی به خواستگاری امدن هیچ شرطی نگذاشتن و من هم شرطی نگذاشتم .ولی دامادم به دخترم قول داد که نزدیک مادرش زندگی نمی کند من هم چون فامیل بود قبول کردم از طرفی اصلا فکر نمیکردم که دامادم زیر حرفهایش میزند .متاسفانه بعد ازدواج دامادم زیر قولهایش زد و محل سکونت را کنار مادرش انتخاب کرد . و خیلی مشکلات پیش امد از جمله دخالتهای مادرش و ایشون هم حرف همه برایش مهم هست جژ همسرش .به دخترم قول داد دفعه بعد که منزلش را عوض میکند کمی دورتر از مادرش منزل میگرد ولی باز دیوار به دیوار مادرش گرفت .دختر من اصلا استغلال ندارد و در تمام امور زندگی مادر شوهر و خواهرشوهر دخالت میکند و شوهرش هم هیچ حرکتی نمیکند الان دخترم باردار هست .ولی هنوز شوهرش شدیدن به مادرش وابسته هست و به قولهای که داده عمل نمیکند .به نظر شما الان دختر من چیکار باید کند تا زندگیه ارام و بدون تنش داشتخ باشد چطور همسرش را متقاید کند تا انقدر احساس تعهد به مادر و خوارهایش نکند .و بفهمد که در مقابل همسر و فرزندش مسول هست .با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید .مادرش از محبت و حس مسولیت پسرش سو استفاده میکند بارها دعواهای شدید در زندگی دخترم انداخته .تا این اندازه بگم وقتی تو یه مهمانی هستد یا منزل ما مادرش هر دقیقه تماس میگیرد من میترسم کجا هستید زود بیاید .حتی اجازه نمیدهد تا دو تایی یه مسافرت برود .زمانی که دختر من در خانه تنها هستن حتی زمانی که بهردار بود نمیامد بگه که ببا ناهار .با دخترهایش خوش بودن ودختر من تنها .وقتی شوهرش شب به خانه میاید هی زنگ در خانه را میزنند که بیاید شام اجازه نمیدهند تا دو تایی یه شام بخورن یا روز جمعه استراحت کنند برایشان برنامه ریزی میکند .دامادم ناراحت میشود از رفتار مادرش و بارها از همسرش حلالیت میخواد که در حق تو ظلم میکنم ولی نمی تواند حرفی به مادرش بزند .تکایف دختر من چیست .ایا غیر این هست که دختر من هم با هزار ارزو وارد اون زندگی شده یا دامادم وظیه اش هست از الان تا اخر عمر در کنار مادرش زندگی کند .به نظر شما اگر دخترم از مادر شوهرش شکایت کند دستش به جایی بند هست یا نه طلق چاره کار هست با یه بچه آیا قانون حق را به مادرش میدهد .مادری که هم جوان هُت هم سر حال و اصلا با عروسش کنار نمیاد .

    دکتر زیبا ایرانی:14 آذر 1396 - 12:17

    با سلام و سپاس
    با شماره زیر تماس بگیرید تا راهنمائیتون کنم
    09125005342