۳۹
۶۳
آقــا

سلام و خسته نباشید.. بنده مدتی هست که خیلی مظترب و کم اشتها شدم و کلا همه چیز باید پرفکت باشه تو کار هنری موفق بودم و ... و هر چیز دیگه باید دقیق باشه بی نظمی و تمیز نبودن یا دیر آماده شدن خانمم برای رفتن به جایی که قرار کاری داریم اذیتم میکنه البته که از شکست یا اجرای پروژه ایی نمی‌ترسم کار رو تموم میکنم ولی حس میکنم کم اشتها کم خواب شدم هم من هم خانمم رنج می‌بریم از این داستان.. + اینکه بچه تو راهی داریم . متشکر از جوابتون ؟

سلام و خسته نباشید.. بنده مدتی هست که خیلی مظترب و کم اشتها شدم و کلا همه چیز باید پرفکت باشه تو کار هنری موفق بودم و ... و هر چیز دیگه باید دقیق باشه بی نظمی و تمیز نبودن یا دیر آماده شدن خانمم برای رفتن به جایی که قرار کاری داریم اذیتم میکنه البته که از شکست یا اجرای پروژه ایی نمی‌ترسم کار رو تموم میکنم ولی حس میکنم کم اشتها کم خواب شدم هم من هم خانمم رنج می‌بریم از این داستان.. + اینکه بچه تو راهی داریم . متشکر از جوابتون سلام و خسته نباشید.. بنده مدتی هست که خیلی مظترب و کم اشتها شدم و کلا همه چیز باید پرفکت باشه تو کار هنری موفق بودم و ... و هر چیز دیگه باید دقیق باشه بی نظمی و تمیز نبودن یا دیر آماده شدن خانمم برای رفتن به جایی که قرار کاری داریم اذیتم میکنه البته که از شکست یا اجرای پروژه ایی نمی‌ترسم کار رو تموم میکنم ولی حس میکنم کم اشتها کم خواب شدم هم من هم خانمم رنج می‌بریم از این داستان.. + اینکه بچه تو راهی داریم . متشکر از جوابتون

1 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي تربيتي در تهران