٣٣
٥٧
خانــم

مشاوره برای جواب رد به خواستگار؟

باسلام یكی از آشنایان نزدیك ازم خواستگاری كرده من چه جوری بهشون  جواب رد بدم  كه دوستیمون بهم نخوره ما چندین ساله با این خانواده رفت و آمد داریم ولی از نظر ظاهر وهیكل با خواستگار هم كفو نیستم موندم بهشون چی بگم كه باعث ناراحتیشون نشه

5 پـاسـخ

  • باسلام،يکي ازفاکتورهاي ازدواج صحيح اينه که تيپ وقيافه طرف مقابل به دل مون بشينه،اين ي علامت خطر براي اين ازدواج هستش،اينکه بخوايد ناراحت نشن مي تونيدخودتون يا هر دو بريد پيش مشاور ماهر تا هر دو به اين برسيد که بدرد هم نمي خوريد،ولي بهتره شما شفاف بيان کنيد که نمي تونم با شما ازدواج کنم،انتخاب با شماست وشما انتخاب گريد .
    از سرناچاري يا بخاطر اينکه با هم رفت و آمد داريم دليل درستي براي بله گفتن نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام. به نظر مياد شما نگران اين هستيد که "دليل" جواب منفي تان را چگونه به زبان بياوريد. در حاليکه مي توانيد در کمال احترام به ايشان پاسخ منفي بدهيد بدون اينکه خود را ملزم به دليل آوردن کنيد.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 761 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران