خود ارضایی پسر 15 ساله؟

سلام من پسر بچه 15 ساله دارم یه چند وقتی است متوجه شدم که خود ارضاعی میکند واز این موضوع خیلی ناراحتم لطفا من راهنمایی کنید ممنون

11 پـاسـخ

  • سلام خودارضايي در سنين نوجواني، راهي براي تخليه تکانه هاي جنسي است و از نظر علمي تا وقتيکه باعث اختلال عملکرد فرد نشود ( مثلا به دفعات مکرر در طي روز انجام شود) نياز به اقدامي ندارد. البته اينکه اين مساله از نظر فرهنگي و مذهبي در جامعه ما نکوهيده ميباشد، کشف آن در فرزندتان باعث نگراني شده که قابل درک است. لذا در صورتيکه فکر ميکنيد نگراني شما آزاردهنده است حتما جهت مشورت به يک روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (13)(1)
  • سلام، البته نگراني شما قابل درک است اما کنترل گري شما و پليس بازي فقط رابطه بين شما و پسرتان را مخدوش مي کند، بايد اين مساله را رها کنيد.نوجوانان با بيدار شدن غريزه جنسي گاها خودارضايي دارند که خب به لحاظ جسمي آسيبي به آنها وارد نمي کند، اما اگر از دفعات بالاي آن نگرانيد يا تماشاي پورنوگرافي و يا وجود اضطراب که نياز به بررسي دارد حتما با ايشان صحبت کنيد به شکل غيرمستقيم، تا به يک روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسي مراجعه داشته باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (12)(1)
  • با سلام

    مسئله خودارضايي در نوجوانان با اين حدود محدوده سني به ميزان بالايي ميتواند رخ بدهد.براي بررسي ميتوانيد با روانشناسي که در زمينه مسائل نوجوانان فعاليت ميکند، مشاوره نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(1)
  • خودارضايي به خودي خود و به ميزان كم نگران كننده نيست ولي اگر زياد و وسواسي بش لازمه ويزيت بشن.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(3)
  • سلام
    خود ارضايي در دروان بلوغ و نوجواني كاملا طبيعي است، واكنش شما نسبت به بلوغ نوجوانتون بسيار مهم است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(4)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 1494 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران