۳۴
آقــا

سرفه ی خشک؟

با سلام، بنده حدود 10 روز هست که سرفه های خشک و احساس فشار در قسمت پایین گلو دارم، به طوری که حس میکنم چیزی شبیه به بادکنک در قسمت پایین گلو وجود دارد، سرفه های زیادی ندارم ولی حس بدی در ناحیه ی ریه دارم و گاهی حس میکنم تنفسم کمی با مشکل همراه است ولی تنگی نفس ندارم، این مدت محل زندگی با الکل و مواد شوینده ضد عفونی میشد. این موضوع مرا نگران کرده و میترسم مربوط به کرونا باشد و من متوجه نشوم و وقتی متوجه شوم که دیگر دیر شده باشد، ممنون میشوم که سوال بنده را جواب داده و مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ريفلکس معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. کرونا نداريد. به نظر من نياز به دارو نداريد. شمرده و آهسته غذا بخوريد با وعده هاي کوچک. استرس و اظطراب را هم از خودتان دور کنيد. اگر تا 24 ساعت بهتر نشديد به من اطلاع بديد دارو تجويز مي کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران