کورنا - سردرد سر گیجه و تب و لرز و سرفه خیلی کم و تنگی نفس خیلی کم؟

سلام اقای دکتر الان 6 روزی میشه مادرم سردرد سر گیجه و تب و لرزم داشت سرفه خیلی کم تنگی نفس خیلی کم الان بهتر فقط کوفتی وبی حاله و شبا سردرد وکمی تب میگیره دو بار پزشک عمومی هم بردیم فقط میخواستم بدونم نیاز به بستری نیست ترسم از اینه عفونت ریه نداشته باشه

1 پـاسـخ

  • سلام
    نياز به بستري نداره چون الان مريضهاي غير کرونايي بستري نميشن. استراحت کنند و داروهايي که تجويز شده مصرف کنند. تغيير وضعيت ايشان را به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 351 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران