سرفه علامت کروناست؟

سلام من پدرم از هفته پیش یه سری از علائم کرونا رو داشت بعد رفت سی تی و آزمایش داد احتمال دادن کرونا باشه مخصوصا که حس بویاییش رو هم ازدست داد حالا از هفته پیش تا الان قرنطینه هست و با هم ارتباط زیادی نداریم و از امروز هم بستری شد ولی من از امروز صبح سرفه های مقطعی دارم و تک سرفه دارم احتمالش هست کرونا باشه؟؟ سرفه های شدید ندارم فقط مقطعی در حد تک سرفه دارم و توی سینم مثل سرماخوردگی احساس سرفه رو دارم ولی شدید نیست

1 پـاسـخ

  • سلام بلي امکانش هست. وقتي تماس با فرد کرونايي داشته باشيد احتمال ابتلا هست. نکات رهداشتي رو به دقت رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 412 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران