سرفه های خشک و احساس تنگی نفس؟

سلام وقت بخیر آقای دکتر،الان دو روز که سرفه های خشک کوتاه و احساس خارش و خشکی در گلوم دارم،وهنگام کار خونه احساس تنگی نفس دارم ولی نه زیاد که خیلی اذیت بشم،تست 10 ثانیه رو هم انجام میدم مشکلی نیست فقط گاهی هم لرز دارم ولی همراه با تب نیست،به نظرتون نیاز هست به درمانگاه برم برای انجام تست؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مراجعه لازم نيست. علايم سرما خوردگي معمولي است نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 334 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران