۳۵
۵۰
خانــم

فاصله بین اقدام و بارداری؟

با سلام. من 35 سال دارم و مشکل ذخیره پایین تخمدان برای من تشخیص داده شده است. همسرم 34 ساله و دارای میل جنسی پایین است که رابطه های ما، حدودا 3 تا 4 هفته یکبار است. همسرم فکر می کند که با اقدام به بارداری، من سریع باردار می شوم و می گوید صبر کنیم تا اوضاع مالی بهتر شود. در ضمن پریود های من با فاصله چند ماه است. سوال من این است که در روش طبیعی بارداری، از اقدام تا باردار شدن چقدر طول می کشد؟

2 پـاسـخ

  • با وجود نزديکي هاي منظم حداقل سه بار در هفته در افراد زير 35 سال در صورتيکه بعد از يک سال باردار نشدند بايد بررسي نازايي انجام بشه و افراد بالاي 35 يا ذخيره تخمداني پايين و تخمدان پلي کيستيک بررسي سريعتر بايد انجام بشه و بعد از 6 ماه اقدام به بارداري و باردار نشدن بايد بررسي بشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 59 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران