جواب آزمایش؟

سلام خانم دکتر ،سه هفته پیش پسرامو بخاطر کم وزنی و رشد کند آوردم خدمتتون ،آزمایش نوشتین ،جواب آزمایشو که دیدین تکرار آزمایش و گفتین مشکل این باشه ببرید متخصص گوارش ،خورد به تعطیلات عید و نتونستیم خدمتتون برسیم لطفاً راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام با توجه به آزمايش،تشخيص سلياک مطرح ميشه ولي هيچ اورژانسي نيست لطفا بعد از تعطيلات فوق گوارش کودکان ببينن . نگراني نداره،فقط رژيم خاصي دارن ،من همه رو براتون توضيح ميدم . بعد از مراجعه به فوق گوارش ،جهت ادامه ي کار و وضعيت رشد ،با من در تماس باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 114 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران