سلام وقتتون بخیر حدود دو هفته ای هست که زبانم عفونت دارد.مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشم کلا روی زبانم عفونت سفید رنگ و غلیظ هست و حتی در طول روز اگر به موت دو ساعت مایعات نخورم عفونت ایجاد میشه از آب نمک رب انار سرکه هم استفاده کردم فایده ای نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم. به تازگی عفونت به گویم هم سرایت کرده است و به دلیل کرونا نمی توانم از منزل خارج شوم با تشکر؟

سلام
وقتتون بخیر
حدود دو هفته ای هست که زبانم عفونت دارد.مخصوصا صبح که از خواب بیدار میشم کلا روی زبانم عفونت سفید رنگ و غلیظ هست و حتی در طول روز اگر به موت دو ساعت مایعات نخورم عفونت ایجاد میشه از آب نمک رب انار سرکه هم استفاده کردم فایده ای نداشته
لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم.

1 پـاسـخ

بازدید : 183 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران