۶۵
۶۷
آقــا

پدر من مشکل قرنیه و شبکیه دارد.متاسفانه ۱۰ سال که نابینا شده.؟

باسلام خدمت آقای دکتر عزیز.آقای دکتر من شما رو از رو مستندی که در شبکه مستندپخش شد شناختم و از اون روز امید تازه ای به دلمون افتاده و در ضمن به خودم و کشورم بافتخار کردم.آقای دکتر پدر من از ابتدا مشکلش با اب مروارید و آب سیاه شروع شد و تا اینکه قوزقرنیه پیدا کرد 2 بار عمل پیوند براش انجام دادم اولین بار خوب بود اما بعد از گذشت 6 ماه پیوند پس زد.دوم بار هم دکتر جباروند عملش کرد که جوابنگرفتیم.خلاصه تازه متوجه شدیم که مشکل شبکیه داره و خیلی کسی از این مشکل سردرنمیاره الان هم 10 سال نابینا کامل شده.سنش65 ساله .امیدواریم که شما راهکار و نتیجه ی مثبتی در سرراه ما قرار بدهید.با تشکر.

بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قرنيه در تهران