طریقه مصرف دارو و ایجاد درد جدید ؟

سلام راضیه فرغیان هستم
روماتیسم مفصلی دارم
تا دو روز پیش به مدت دوماه سه تا پردنیزولون 5و دوتا هیدروکسی کلروکین و یک سولفاسالازین 500در روز استفاده میکردم و هفته ای یک آمپول متوترکسات 15میزدم
از دو روز پیش چون دردهام کم شده و التهاباتم فروکش کرده بود و آزمایشاتم بهتر شده بود
دکترم پردنیزولون رو به یکی و نصفی در روز کاهش داد وهیدروکسی رو هم کردن یکی در روز
از زمان شروع این تغییر حدود ساعت 12ظهر تا 3درد دارم
طریقه مصرف قرصهام به این صورته که
12شب نصف پردنیزولون 5+نصف هیدروکسی+یک سولفاسالازین 500
12ظهر یک پردنیزولون 5+نصف هیدروکسی+یک سولفاسالازین 500
سوالم از شما اینه که
این دردهای جدیدم بخاطر کاهش داروهاس و طبیعیه و باید صبر کنم یا نه باید دوباره همون مقدار قرص رو مثل قبل بخورم ؟
و این که طریقه ی مصرف و زمان مصرف داروهام درسته یا غلط؟

بازدید : 175 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران