عفونت ادراری مکرر؟

با سلام . من تقریبا در سال بالغ بر چهار یا پنج بار به عفونت اداری مبتلا می شوم که خوددرمانی می کردم ( البته نه به طور کامل . دو سه روز بیشتر قرص نمی خوردم ) . ولی این بار به یک ماه نشده که مجدد سوزش و تکرر ادرار دارم . دیگه این موضوع داره نگرانم میکنه . چه باید بکنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام. مايعات فراوان بنوشيد.12 ليوان يا بيشتر روزانه. وزن خود را کم کنيد. استرس سيستم ايمني زا ضعيف و باعث افزايش وزن شما هم ميشود.لازمست ريشه استرسهاي شما در ويزيت تلفني متخصص اعصاب وروان پيدا و درمان مناسب اغاز شود.خود استرس باعث تکرر ادرار ميشود بدون اينکه عفونتي درکار باشد.استزس خودبخود درمان نميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران