انحراف چشم؟

سلام دکتر عرفانیان عزیز
بنده انحراف چشم دارم و چشم سمت چپم انحرافش معلومه رو ب بیرون ولی با مراجعه ب دکتر مرسلی ک متخصص هستن فرمودن جفت چشات انحراف داره ولی چشم چپم انحرافش معلومه و اینکه همون چشم چپ رو هم گاهی اوقات حالت تنبلی میبندم ولی اینکه وقتی یکی از چشمامو میبندم اون یکی ک باز هستش سر جای خودش و با حرکت دست پزشک هوشمند و بدون ایراد هست ولی بلافاصله ک دستم بر میدارم انحراف مشخص میشه این حالت شامل حال جفت چشام میشه
ممنون میشم اگر بنده رو متوجه امرتون کنین .چون بنده 35 سال سن دارم و تا ب حال هیچ عمل چشمی ام نداشتم و دوازدهم خرداد با دستای معجزه اسای شما قراره عمل بشم
ولی ترس توی وجودمه دکتر جان
اول خدا بعد شما......

بازدید : 390 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک شبکيه قرنيه در تهران