علائم گفته شده داخل متن سوال رو میخواستم ببینم علتش چیه و امکان ایست قلبی وجود داره؟

سلام
من دیشب حالت تهوع و سرگیجه شدید گرفتم و تپش قلب در حدی بود که. به خودم میلرزیدم و تعادلم نداشتم و میوفتادم زمین، نمیتونستم روی پاهام وایسم نفس تنگی هم داشتم و یه لحظه هیچی نفهمیدم و افتادم کف زمین و بعد چند دقیقه هی به خودم میومدم و دوباره دیگه متوجه اطرافم نمیشدم و چشمام سیاهی میرفت حتی استفراغ هم کردم و سردرد شدید هم همراهم بود
معدم و کتف گردن سمت چپ هم تیر میکشید اینا نشونه ی ایست قلبی که نیست هست؟ میشه راهنمایی کنید بخاطر چیه

1 پـاسـخ

بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران