۴۰روزه
۴/۴۵۰
آقــا

زود زود از خواب پریدن و ترسیدن نوزادم؟

با سلام آقای دکتر ببخشید مزاحمتون شدم پسرم 40 روزه که متولد شده و زود به زود یهویی از خواب میپره طوریکه میترسه و دستاشو بالا میگیره و یکباره جیغ میزنه و یکیم اینکه 5 روزه که مدفوع نمیکنه شیر مادر میخوره و وزنش موقع تولد 3/300بود الان4/450هست موقع تولد خوب مدفوع میکرد بردم دکتر زردی داشت به دکترش گفتم برا زردی قطره داد حالا از مدفوع نکردنش میترسم بنظرتون چیکار کنم التماس میکنم جواب بدین بچه ی اولم استرس دارم اگه چند روز مدفوع نکنه طبیعیه؟

1 پـاسـخ

  • سلام.نوزادان شيرمادرخوار ممکن هست چند روز دفع نداشته باشند و زمان دفع هم زور بزنن. اين مورد اگر همراه با استفراغ نبوده و از بدو تولد نباشد مشکلي نيست. در مورد از خواب پريدن هم بهتره با همکاران متخصص کودکان يا فوق نوزادان مشاوره فرماييد. به نظر من اون هم جاي نگراني ندارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران