۲۱
۸۰
آقــا

اختلالات رفتاری و افسردگی پسرم که ۲۱ سال داره؟

پسرم 6 ماهه سربازه اما خیلی غیبت داشته الانم میگه دیگه نمیتونم برم پادگانشم تهرانه اصلا با پدرش میونه ی خوبی نداره به شدت کم حرفه و شدیدا پرخاشگر
یه هفته ست از خونه رفته و حتی جواب تماس‌های پدرشو نمیده اما رابطش با من خوبه و با اصرار من رفته تهران منزل خواهر من میگه حالم خوب نیست اگه بهم فشار بیارین میرم و دیگه برنمیگردم خیلی لاغر شده و کم غذا امروز با اصرار و التماس خواهش کردم برگرده خونه اما از لحطه ی روبرو شدن پدر و پسر لرزه به جونم افتاده شدیدا نیاز به کمک دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران