شکستگی مچ پا در 3سال گذشته وجوش نخوردن یک تکه از استخوان ؟

سلام من سه سال پیش پام شکست و یک تیکه خیلی کوچک از استخوان جوش نخورده و اون موقع عمل نکرده بودن وفقط دوماه داخل گچ بود حالا و رم کرده و خیلی درد میکنه یکی از دکتر ها میگه باید عمل کنی ،یکی دیگه میگه 4تا5 جلسه لیزر بری واسه لیگامان ها پات چون استخوان خیلی مهم نیست و روی لیگامان ها تاثیر گذاشته که درد میکنه و یک دکتر دیگه میگه بای 15جلسه بری فیزیوتراپی
نمیدونم باید چیکار کنم فقط میخوام زود خوب بشه چون خیلی درد میکنه
به نظرتون کدوم راه بهتره؟

3 پـاسـخ

بازدید : 143 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران