۳۱
۶۷
خانــم

کشیدن دندان ؟

بازم سلام خسته نباشین آقای دکتر من تا حالا یه دندون کشیدم تو سن 17سالگی عفونت داشت وخیلی دردداشت
العان دیگه خیلی ازدندونام خراب شدن فقط چندتایی که جلو بودن سالم بودن اینام مدت دوماهه دارن سوراخ میشن وخرد میشن حالا میخام بکشم ومصنوعی بزارم
ازآمپول که اصلا خیلی میترسم دلم میخاست میشد تو بیهوشی برام میکشیدن متاسفانه نهاوندفکر کنم انجام نمیدن حالا تصمیم گرفتم بکشم ومصنوعی بزارم ولی خیلی طبیعی باشه میخاستم بدونم کشیدن روزی چندتا میکشین وهزینه کشیدن با یه دست مصنوعی گزاشتن حدودا چقد میشه ممنون میشم جواب بدین

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در مینودشت