۲۸
۷۸
آقــا

تشخیص کرونا؟

با سلام و خسته نباشید خدمت کادر درمان

من خانمم حدود یکماهی میشه تک سرفه داره خلط داره
هفته قبل سرکار نرفت موند خونه استراحت
تب لرز نداشت سردرد یک روز داشت که اونم به قول خودش به اکالیپتوس حساسیت داشت چون بخور اکالیپتوس انجام داد و سینوس هاش کیپ شدن بردمش دکتر آمپول هیدروکورتیزون و یه قطره ماله باز کردن سینوس و مونته لوکاست و دیفن هیدرامین داد
الان خانمم میگه درد قفسه سینه دارم کمی و تک سرفه رو باز داره
تو این مدت روتارین و دیفن و مولتی ویتامین و زینک پلاس و ویتامین c و d و شربت آبلیمو عسل و دمنوش آویشن زنجبیل دارچین عناب و میوه و سوپ مصرف کرده

الان استرس داره میگه کرونا دارم و میترسم ببرمش تست بده چون شلوغه میگم شاید کرونا نداشته باشه
و تو این چند روز قرنطینه نبوده شاید 30 نفر رو دیده و هیچکدوم از این 30 نفر علائمی ندارن

2 پـاسـخ

بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران