۳۸
۶۲
خانــم

مشکلات عصبی پیداکردم چون روابطم با دوفرزندپسروهمسرم خوب نیست؟

دوفرزندپسر16ساله ونیم و14ساله دارم پسراولم روابطش با من خوبه بی احترامی نمیکنه ،درخانه کمکم میکنه،ولی پسردومم بسیاربامن بد برخوردمیکنه ضمن جوابگویی بامن اصلااحترام برادربزرگترش رانگه نمیداردواین نتیجه حمایتهای بیش از اندازه همسرم از کودکی تابه حال است هرموقع به همسرم اعتراض میکنم درجواب میگویدتوبین بچه هافرق میگذاری!پسرکوچکم از همین واژه سوءاستفاده میکندوهرموقع ازاو میخواهم رفتارش رادرقبال برادربزرگترش درست کنددرجواب میگویدتوازحمایت اوسودمیبری وحرف های دیگر...دایم بابرادرش دعوامیکندهمسرم هم فردی گوشه گیروکم حرف است اصلا کاری به کارخانه وبچه ها نداردکم کم احساس میکنم دارم روانی میشم فشارکارهای بیرون وداخل خانه از یک طرف وبی احترامی پسرم همراه باهمسرم از یک طرف،به دلیل فقرمالی نرفتن به مسافرت وگردش،نرفتن خانوادگی به بازار،نخوردن چیزهایی که حسرتش را داریم مثل گوشت ومیوه و....همه وهمه دست به دست هم دادن تامن احساس پوچی کنم وفکرهای عجیب به سرم میزنه گاهی باخودم حرف میزنم بدون اینکه متوجه باشم، خواهش میکنم راهنمایی کنیدممنون

1 پـاسـخ

  • سلام. از شرايط سختي که درآن قرار داريد متاسف شدم. ذکرچند نکته الزاميست: والدين بايد احترام يکديگر را جلوي فرزندان نگه دارند ،روشهاي فرزند پروري يکسان داشته باشند و نبايد حتي اگر برخورد همسر با فرزند شان را نميپسندند در حضور فرزند انتقاد کنند.در مورد شرايط خودتان هم به نظر ميرسد نياز به درمان هست تا با ارامش بيشتري بتوانيد به راه حلهاي موجود براي بهتر کردن اوضاع فکر کنيد و ضمنا با همسرفرزندان با سعه صدر بيشتري برخورد و اوضاع را مديريت کنيد. متخصص اعصاب و روان بايد تلفني يا حضوري شما را ويزيت کنند .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 174 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران