تورم غدد لنفاوی و احتمال لنفوم؟

سلام و عرض احترام. من جوان ‌20 ساله دقیقا به مدت یک سال ( 12 ماه)
هستش که ت. رم غدد لنفاوی گردن و زیر بغل دارم. در این مدت بیش از 5 تا سونوگرافی و آزمایش خون تخصصی دادم که همشون خوش خیم بودن و کاهش سایز دادن همیشه و دکترها بین توکسوپلاموز یا ebv و بیماری های عفونی توافق نظر داشتن و همه میگفتن خوش خیم هستش.
اما من یکم استرس دارم از بابت لنفوم، بعد از گذشت یک سال به نظرتون و کاهش سایز مداوم میتونم اطمینان داشته باشم که این ها لنفوم نیستش. لازم ذکر هستش که من هیچ علائمی مثل، خارش، کاهش وزن و اشتها، خستگی یا..... رو ندارم و در طول یکسال وزنم هم ثابت بوده و حتی یه مقدار زیاد شده.
واقعا تو این یکسال همش استرس داشتم.
باستکر از شما

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان (انکولوژي) در تهران