افتادگی شانه راست؟

با سلام
افتادگی شدید شانه راست دارم نه ماه پیش به پزشک ارتوپدی مراجعه کردم ایشون گفتن که با سی جلسه فیزیوتراپی ممکنه که درمان بشه که من فقط ده جلسه فیزیوتراپی رفتم و تغییری در وضعیت ایجاد نشد ایا افتادگی شانه درمان قطعی دارد؟

4 پـاسـخ

  • سلام افتادگي شانه معمولا با ورزش هاي منظم و اصلاح پوسچر به مقدار زيادي قابل درمان هست و از عوارض بعدي اون ميشه پيش گيري کرد منتها حتما پيش فيزيوتراپيستي که تشريف ميبريد بايد تمرکز اصلي درمان روي آموزش پوسچر صحيح و حرکات اصلاحي و آموزش تمرينات مناسب باشه و خودتون هم بايد به صورت پيگير تمرينات و اصلاحات را ادامه بدهيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام . بيمار محترم رفع مشکلات پوسچرال مانند افتادگي شانه به صبوري و تمرين زياد نيازمند هستند. فيزيوتراپي همراه با تمرين درماني مناسب و تخصصي قطعا به شما کمک خواهد کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 207 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران