۲۴
۸۰
خانــم

بعد از سی تی گفتن که توده مشاهده شده و برای نمونه برداری فرستادن جواب نمونه برداری که اومد میگن خوش خیم وباید جراحی بشه،میخوام نظر شمارو هم بدونم ،با دارو رفع میشه یا نه؟

به یه دکتر دیگه نشون دادیم میگن که بادارو رفع میشه ولی دکتر جراح نظرش رو بیرون آوردن توده ست ،اینکه با جراحی خوب میشه؟یاواقعا نیاز به جراحی نیست،،هیچ علایمی ندارد ،ناخداگاه متوجه ای توده شدیم،ممنون میشم راهنمایی کنید وارد نگرانی درمون بیارین

1 پـاسـخ

بازدید : 297 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران