۱۵
۶۰
خانــم

مشکل کوتاهی قد ؟

سلام،من ی بار دو سال پیش دکتر اومدم پیشتون برای رشد قد خودم،تو سن سیزده سالگی ک سن استخونم تو محدوده چهارده سال بود و اونموقع قدم 142و وزنم 59بود ،عادت هم تازه دو ماه بود ک میشدم و شما گفتین بدون هورمون هم امکان افزایش قدم هست،ولی متاسفانه اصلا قدم تفاوتی پیدا نکرده،امروز هم ب بیمارستان فهمیده مراجعه کردم ک گفتن نیستین، اگر الان من ب مطبتون مراجعه کنم ب نظرتون امکان درمان با هورمون هست؟الان وزنم شصت و سنم 15هس جنسیتمم ک دخترم

1 پـاسـخ

  • سلام
    سن استخواني 14،سن شناسنامه 13،دو ماه پريود،قد 142.
    مطمئنا من نگفتم قدتون به قد نرمال و ايده آل ميرسه.
    به احتمال زياد گفتم با هورمون هم پاسخ مناسب دريافت نميکنيد و هورمون رشد کمکي نخواهد کرد.
    الان هم که دو سال از اون زمان ميگذره و با اين سن استخواني بسيار بعيد ميدونم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 229 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران