تربیت جنسی کودک؟

سلام خسته نباشید ببخشید مشکل من دختر 4ساله ام هستش که البته حدودا یک سال یاد گرفته قسمت خصوصیش رو به زمین یا دسته مبل یا پله یا هرجایی که بشه میماله انقدر ادامه میده که عرق میکنه یه جوری میشه که فوری خوابش میبره هر کاری کردم از پارسال ولی اصلا یادش نمیره بی توجهی کردم بدتر کرد باهاش حرف میزنم میگه مهم نیست بدون اینکه من هیچی بگم خودش میگه بزار کسی منو دوست نداشته باشه هیچی نمیخوام این کارو میکنم حواسشو پرت میکنم مثلا میفرستمش برای یه چیزی یا کاری فوری انجام میده دوباره برمیگرده سر کار خودش.جلوی چشم من انقدر خودشو میماله به زمین هر کاری میکنم دست بردار نیست تا اینکه بغض میکنم گریه م میگیره دست خودم نیست احساس میکنم شاید من مادر بی فکری بودم که دخترم اینطوری شده حالم خیلی بد میشه .چه کار کنم ؟

2 پـاسـخ

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي (روانشناس کودک - خانواده - زوج درمانگر) در تهران