له شدگی نخاع؟

با سلام خدمت شما دکتر گرانقدر
تو رو خدا با راهنماییتون خانواده من رو از نگرانی در بیارین
برادرزاده من(18سالشه)متاسفانه حدود دو هفته پیش دچار صانحه رانندگی شد که مهره گردن اون دچار شکستگی و بعد از یک هفته (انجام ام آر ای و سی تی اسکن..)توسط دکتر اکرمی(بیمارستان طالقانی کرمانشاه)عمل گردید که به گفته دکتر ایشون عملش خوب و موفقیت امیز بود اما متاسفانه گویا دچار له شدگی نخاع گردیده
الان از روز حادثه تا به امروز پای چپ شون رو نمیتون نن حرکت بدن ،هرچند که با فشار دادنش احساس در و تیر کشیدن داره اما متاسفاه حرکتی نداره(البته فکر کنم کنتر ادار هم ندارن)اما پای راست و دستهاشون رو میتونن بصورت عادی تکان بدن
سوال ویا خواهش م از شما اینه وضعیت پای چپشون چی میشه؟آیا با فیزوتراژی و ...و به مرور زمان خوب میشه تور ورخدا ما رو راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران