در مورد درمان بواسیر؟

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر مسیحی
از پارسال با این بیماری (بواسیر) رو به رو شدم پیش متخصص جراح عمومی رفتم و پماد و شیاف هم چند ماهی استفاده کردم ولی خوب نشدم.
الان هم وقتی مزاج دارم همراه با خونریزی است و خیلی درد دارم طوری که اصلا نمیتونم روی کمرم دراز بکشم.لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم؟؟
با تشکر ❤

1 پـاسـخ

  • درود.شرح حال شما بیشتر احتمال فیشر انال را مطرح میکند.جهت تشخیص قطعی ودرمان به مطب بنده دکتر چهرازی مراجعه نمایید.گیانپارس خ 4 شرقی مجتمع پاستور

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 441 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران