شبکه چشم بچه؟

بچه هفت ساله دارم از کودکی شبکه چشم چپش پاره شده دکترا گفتن که علاجی نیست الان چشمه چپش نمیبینه
خواهش میکنم بهم بگین این کودک  پیوند میخورد چشمش یا نه لطفا به من راهنمایی کنید ممنون میشم
چند بار هم زنگ زدم ولی متاسفانه جواب ندادید خودمم اهل تبریزم

2 پـاسـخ

  • با سلام خدمت شما
    متاسفانه درمان قطعي براي پيوند شبکيه فعلا در حال حاظر وجود ندارد
    و لي نااميد نباشين چراکه با پيشرفت سريع علم به احتمال خيلي قوي در اينده درمان خواهد شد
    شما بايستي تحت نظر يکي از همکاران باشين و هر 6 ماه يکبار حداقل ويزيت صورت بگيره که خداي ناخواسته چشم سالم شون مشکلي پيدا نکنه انشاا...

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 311 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران