دلیل ناتوانی ناگهانی عضلات طوری که قدرت راه رفتن و بلند شدن از بین برود چه می تواند باشد؟

سلام وقت بخیر

پدر من مدتی بود که دچار کندی حرکت شده بود طوری که خیلی کند راه میرفت و کارهای معمول روزانه را به کندی انجام میداد. این اواخر قدرت پاهای ایشان کم شد طوری که چند بار هنگام بالا آمدن از پله ها دچار مشکل شد و چند بار در هنگام دستشویی رفتن قادر به بلند شدن نبودند و نیاز به کمک پیدا کردند. تا اینکه چند روز پیش و بطور ناگهانی کاملا قدرت تحرک خود را از دست داد و نمیتونست حتی از رختخواب بلند بشه و یا راه بره. به بیمارستان مراجعه کردیم فقط یک ازمایش گرفتن و گفتن که سدیم خون پدرم کمتر از حد نرمال هست و سرم نمک وصل کردند و بررسی خاص دیگه ای نکردند. الان پدرم میتونه دست و پاهاشو تکان بده ولی نمیتونه راه بره و حتی برای بلند شدن از حالت خوابیده هم مشکل داره و وقتی هم که با کمک ما می نشیند قادر به کنترل مناسب خود نیست و ممکنه از عقب بیفته. میخواستم بدونم دلیل این مشکل چی میتونه باشه و ما باید چیکار کنیم؟
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران