سوزن سوزن شدن از زانو تا کف پا ودرد؟

سلام دخترم 15 سال داره وهمگی ما تالاسمی مینور هستیم گاهی یکی از پاهاش از زانو تاکف پا درد میکنه وکف پا سوزن سوزن میشه هر چند روز یکبار با یه قرص استامنیفن ساده خوب میشه آزمایش هم داد هموگلوبینش13 بود ویکسال پیش ویتامین دی پایین بود که درمان شد وآزمایش جدید مشکلی نداشت.بنظر شما چه مشکلی داره؟

2 پـاسـخ

  • سلام
    مواردي که مي فرماييد مي تواند مربوط به اعصاب يا کمبود بعضي پارامترهاي خوني باشد به طور دقيق تر بعد از ويزيت خود ايشان نظر دقيق تري مي توان داد. با مدارکي که راجع به آزمايشات ايشان اگر تصوير برداري از مغز ايشان داريد تشريف بيارين.
    موفق باشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با عرض سلام خدمت شماركاربر گرامي
    دكتر نعلچي هستم متخصص مغز و اعصاب
    سوزن سوزن شدن پاها يا پزرستزي پاها ميتواند علل محيطي يا مركزي داشته باشد يعني ممكن است مغز و نخاع يا اعصاب محيطي داخل پاها يا ريشه هاي كمري درگير باشند.
    تشخيص محل آسيب عصب از طريق معاينه پزشك و تعيين مركزي يا محيطي بودن صورت ميگيرد.
    در صورتيكه معاينه به نفع آسيب مغز و نخاع باشد نياز به انجام ام آر آي و در صورتيكه مربوط به اعصاب محيطي باشد نياز به انجام نوار عصب و عضله مي باشد.
    بعد از تشخيص دقيق نوبت به تعيين علت آسيب و نوع بيماري ميرسد كه با توجه به ام آر آي يا نوار عصب ممكن است آزمايش خون درخواست شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 177 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران