لکه بینی ؟

سلام خسته نباشین من دوره پریودم سی روزه اس تقریبا دوهفته به پریودی بعدیم لکه بینی دارم قهوه ای و قرمز سونو دادم همه چیم نرماله چن بار دکترم رفتم ولی فایده نداشته در ضمن وقتی زیاد راه میرم و کارای سنگین میکنم باز ازم خون میاد میشه بگین دلیلش چیه ممنون

4 پـاسـخ

  • سلام
    اگر متأهل هستيد نياز به معاينه داريد. در صورت آزمايشات هورموني و سونوگرافي طبيعي اکثر اوقات مشکلي نبوده و اين لکه بيني مربوط به تخمک گذاري ميباشد. در صورتيکه آزارنده باشد درمان توسط پزشک انجام ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • دوهفته به پريود ب مدت چند روز لكه بيني داريد؟
    تا زمان پريود بعدي يا فقط يكي دوروز؟
    ازمايش خون تيروييد و پرولاكتين دادين؟
    صخامت اندومتر تون در سنو رو بفرماييد تا من راهنمايي بيشتر كنم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام وقتتون بخير
    کمبود پروژسترون در نيمه دوم سيکل قاعدگي يکي از علت ها هست که با خوردن قرص پروژسترون درمان ميشه
    ولي بايد دهانه رحم معاينه بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام وقتتون بخير
    کمبود پروژسترون در نيمه دوم سيکل قاعدگي يکي از علت ها هست که با خوردن قرص پروژسترون درمان ميشه
    ولي بايد دهانه رحم معاينه بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 455 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران