۱۷
۷۰
آقــا

پام ضربه خورده ایا شکسته یا مهم نیست ؟

سلام وقت بخیر خسته نباشید ببخشید من رفته بودم سالن یکی با کف کفش در حین بازی رفت روی پام زیر زانو پایین تر که درد شدیدی داشت حالا پس از حدود 40 ساعت ورم کرده و سفت شده و در موقع استراحت درد نداره ولی مواقع راه ورفتن درد داره و اصلا علائم کبودی یا اینکه خون جمع بشه یا کوفتگی نداره فقط ورم کرده و سفته ایا شکسته یا خیر

لطفا اگر امکان داره زود تر بگید که عواقبی برام به همراه نداشته باشه چون پا عضو مهمی از بدن است
ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران