ایمپلنت دندان؟

سلام آقای دکتر وقت شما به خیر، ببخشید آقای دکتر من قصد دارم کل دندانامو ایمپلنت کنم خواستم ببینم هزینه چقدر می شه؟ پرداخت به صورت اقساط امکان پذیر هست؟در ضمن آقای دکتر من سیگار می کشم آیا ایمپلنت به دردم می خوره؟

1 پـاسـخ

  • نيازمند به معاينه دقيق وحضوريه.اما بيماري که دندان هاشو از دست داده معمولا بعلت بهداشت پايين وعادت والگو بهداشتيش عوض واصلاح نشده وسيگارم بسياراثرات منفي دارد،اصلا کيس ايمپلنت نيستين واز دست خواهدرفت

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران