قرمزی پوست؟

سلام آقای چند روز پیش بدن و سرم یهویی بدون هیچ علامت پوستی شروع به خارش کرد در حدی که شب و روز نمیتونستم بخوابم وقتی به دکتر مراجعه کردم به من پماد و شربت و آمپول دادن که بعد از زدن آمپول سریع خارش ها برطرف شد... اما دو روز بعد متوجه شدم وقتی پوستم خارش طبیعی داشته باشه و من میخارونم اون ناحیه سریع قرمز و متورم میشه و حدود 5 دقیقه بعد کاملا محو میشه وقتی به پوستم فشار میارم هم همین اتفاق میفته قرمزی و تورم و سپس محو شدن حتی پوست صورتم.. الان 3روزه این هنوز برطرف نشده... الان نمیدونم چکار کنم دقیقا

1 پـاسـخ

  • با سلام
    حتما جهت ويزيت به کلينيک پوست بيمارستان رسول اکرم روزهاي پنجشنبه صبح مراجعه بفرماييد. تا زمان مراجعه به طور مرتب هر شب يک قرص ستريزين ( انتي هيستامين) استفاده بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران