با تشکر و‌پیروسئوال قبلی ؟

جنسیت : خانــم
RTMS؟
کلینیک های آر تی ام اس؟
سلام ، خسته نباشید
برای درمان افسردگی پزشکم برام ده جلسه آرتی ام‌اس توصیه داشتند.
یه کلینیکه درمنطقه ی 6 به نظر همون خدمات با دستگاه آرتی ام اس رو‌داره.ولی 20 تا 30 جلسه ‌‌هر جلسه ای700تومن(یک ربع).اون کلینیکی (نزدیک ونک)که‌رفتم‌ جلساتش 40دقیقه تا یک ساعته 550تا700تومن.از یک طرف رفت و آمد به منطقه ی 6 برام راحت تره و ازطرف دیگه نمیدونم چرا هم مدتش کوتاهه ولی قیمتش بیشتر؟
تا حالا شروع نکردم به انجام این روش و مرددم کدوم کلینیک بهتره مراجعه داشته باشم.
چطور میتونم متوجه دلیل این مسئله بشم.
ممنون میشم نظرتون پ یا پیشنهادتون رو بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس | مشاور | رواندرمانگر در تهران