قاعدگی نامنظم؟

ماه پیش دهم برج شدم الان 17 برجه هنوز نشدم حامله ام نیستم مشکل چیه لطفا جواب بدید

2 پـاسـخ

  • سلام عزيزم در صورت يک هفته تاخير قدم اول تست بتا است و اگر حاملگي نبود بايد موارد ديگري بررسي شود اگر اين حالت ادامه دار شد حتماً بايد سونوگرافي بدهيد و ضخامت رحم در زماني که پريود نشده ايد براي ما مهم است و بعد از آن بهتر مي توان نظر داد نياز به آزمايشات ديگري نيز داريم اختلالات هورموني مي تواند به عنوان يکي از علل مطرح شود البته با يک بار تاخير در پريود کارهاي زيادي انجام نمي دهيم چون خيلي از مسائل مثل استرس اضطراب مسافرت ورزش و خيلي موارد ديگر روي پريود تاثير مي‌گذارند به هر حال نياز به مراجعه حضوري داريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران